همایش ها
1401/1/30 سه‌شنبه
سروران گرامی همکار ارجمند جناب آقای محمد رضا ستایش و دانشجوی محترمه سرکار خانم فاطمه سادات موسی کاظمی محمدی(سید محمد), کسب رتبه اول کشوری رشته مداحی و رتبه اول کشوری احکام در بیست و پنحمین دوره جشنواره سراسری قرآن کریم کارکنان و دانشجویان دانشگاه پیام نور کشور را تبریک عرض می‌ نماییم.

.

💐کسب دو مقام اول کشوری در بیست و پنجمین جشنواره سراسری قرآن کریم دانشگاه پیام نور افتخاری بزرگ و به یادماندنی برای دانشگاه پیام نور مرکز نایین و مردم دارالمومنین نایین💐

بسم الله الرحمن الرحیم
بدینوسیله کسب رتبه اول کشوری رشته مداحی و رتبه اول کشوری احکام در بیست و پنحمین دوره جشنواره سراسری قرآن کریم کارکنان و دانشجویان دانشگاه پیام نور کشور را که نشان از تلاش، پشتکار و همت والای شما بزرگواران است به شما، خانواده محترم و مردم عزیزدارالمومنین نایین و اساتید، کارکنان و دانشجویان ارجمند دانشگاه پیام نور مرکز نایین تبریک عرض می‌ نماییم.
قطعاً اهداف ارزشمند و والای شما سروران به این موفقیت ختم نمی‌شود و این پیروزی مقدمه‌ای برای ترقی و پیشرفت‌ های بزرگ شما در آینده خواهد بود.
در پناه قرآن کریم و اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) محفوظ باشید.